RBD es lo mejor!!!!!!=D
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RBD es lo mejor!!!!!!=D

Forum o RBD, pa ko voli RBD nek se regguje!This is place for RBD fans!Have fun!=)

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Poruke na Univisionu

Ići dole 
AutorPoruka
Dulce
Redovan clan!
Redovan clan!
Dulce

Broj poruka : 164
Godina : 29
Datum upisa : 07.01.2009

Poruke na Univisionu Empty
PočaljiNaslov: Poruke na Univisionu   Poruke na Univisionu Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 9:53 am

Evo je jedna poruka na Univisionu

26.11.2008

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=12213754#M12213754

Poruke na Univisionu Mesunidul

PREVOD:

Bokić ekipa!

Koliko je vremena prošlo…..u zadnje vreme sam puno radila, ali nisam zaboravila na vas.
Sve što radim je za vas.Ne znate koliko mi nedostajete.Stvarno mi jako nedostajete i svesna sam da je za nas članove grupe kao i za vas teško razdoblje.Vjerujem da u ovakvim teškim trenucima shvatiš na koga se možeš osloniti,ko je uvek uz tebe,ko veruje u tebe i ko ti je pravi prijatelj.
Isto tako me zanima što mislite o mojem novom projektu – Leto ljubavi.
Stvarno se trudim napraviti nešto što će vam se svideti jer bismo tako nastavili odrastati zajedno.
Da li vam se sviđa?Kako vam se čini koncert?Voljela bih znati šta mislite.Puno vas volim,hvala vam za pisma, jako su me takla.Još ne odlazimo…biti ću tu dok god ćete vi tako hteti.Sa srcem čekam vaše odgovore!
Nazad na vrh Ići dole

Poruke na Univisionu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Poruke na Univisionu
» Poruke na Univisionu
» Annie-Poruke na Uniwision-u

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
RBD es lo mejor!!!!!!=D :: RBD clanovi!!!:) :: Dulce Maria!-
Skoči na: