RBD es lo mejor!!!!!!=D
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RBD es lo mejor!!!!!!=D

Forum o RBD, pa ko voli RBD nek se regguje!This is place for RBD fans!Have fun!=)

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Dulce
Redovan clan!
Redovan clan!
Dulce

Broj poruka : 164
Godina : 29
Datum upisa : 07.01.2009

Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Empty
PočaljiNaslov: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 8:17 am

Većina forumaša osuđuje Maite i njenu veću naklonost prema novo snimanoj seriji " Cuidad con el Angel "u kojoj ona ima glavnu ulogu.....nego prema grupi RBD koja bi joj trebala puno više značiti,pogotovo zato što se grupa kako su najavili sljedeće godine razilazi.....

Evo nekih komentara forumaša:

-Vi je volite, i ja nemam nista protiv toga, ali mene je razocarala, ostavila je grupu koja joj je stvorila popularnost i sve sto ima, pa da nije RBD-a, ona ne bi bila nista. . .Razocarana sam. .. . .

- swaka cast wama kad je toliko wolite...ali stwarno en mogu da wjerujem da je izmedju serije i RBD-a izabrala seriju!

- baš sam razočarana,trebala je odraditi oproštajnu turneju, a zatim se posvetiti svojoj solo karijeri

- vi je osuđujete, ja ne,iako me malo razočarala sa tim izbivanjem sa koncerata ali to je Maite pa joj opraštammm

- ah May.....šta nam to radiš,

Ovo su komentari forumaša ....vidi se da su većina razočarani......šta vi mislite???

Treba li je osuđivati ili podržati???Ja mislim da je treba podrzati
Nazad na vrh Ići dole
^*^Annie^*^
Dobar clan!
Dobar clan!
^*^Annie^*^

Broj poruka : 281
Godina : 30
Datum upisa : 11.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 8:46 am

Pa treba je podrzati i weoma mi je drago zbog nje, ali moje misljenje je da je trebala ici na owe OPROSTAJNE koncerte pa da se onda wise poswetila seriji... Ne znam...
Nazad na vrh Ići dole
*May pretty princess*
~*ADMIN*~
~*ADMIN*~
*May pretty princess*

Broj poruka : 223
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimePon Jan 12, 2009 7:02 am

Slazam se da je pomocu rbd stekla popularnost i da bas i nije fer sto je propustila oprostajne koncerte... ona je sigurno mnogo zahvalna svima iz rbd-a...ali ipak vise popularnosti steknes u nekoj seriji u kojoj si glavna uloga zar ne?ja je podrzavam u potpunosti... V
Nazad na vrh Ići dole
*Anny the best*
~*ADMIN*~
~*ADMIN*~
*Anny the best*

Broj poruka : 333
Datum upisa : 03.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 1:55 pm

Pa mislim da je mogla da dodje bar na ovaj oprostajni koncert....
Nazad na vrh Ići dole
http://rbdbest123.niceboard.net
*Dulce sweet sugar*
~*ADMIN*~
~*ADMIN*~
*Dulce sweet sugar*

Broj poruka : 121

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 2:02 pm

ja sam pomalo razočarana,trebala je odraditi oproštajnu turneju, a zatim se posvetiti svojoj solo karijeri vvv
Nazad na vrh Ići dole
*May pretty princess*
~*ADMIN*~
~*ADMIN*~
*May pretty princess*

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 2:06 pm

xD niko je ne podrzava sem mene...neverovatno... V
Nazad na vrh Ići dole
*Anny the best*
~*ADMIN*~
~*ADMIN*~
*Anny the best*

Broj poruka : 333

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 2:36 pm

Svako ima svoje misljenje...
Nazad na vrh Ići dole
http://rbdbest123.niceboard.net
*May pretty princess*
~*ADMIN*~
~*ADMIN*~
*May pretty princess*

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitimePon Jan 19, 2009 2:30 am

Pa dobro slazem se ja sa tim... Sad V
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!   Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumaši osuđuju Maitinu odsutnost sa oproštajnih koncerata!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
RBD es lo mejor!!!!!!=D :: RBD clanovi!!!:) :: Maite!-
Skoči na: